Close

Nybörjare som vältränad

Det här är träningsformen som passar alla. Utomhusträning året om i de bästa träningslokalerna. 

 

Efter passet är du tömd på fysisk ork men fylld på styrka efter ett träningspass som gett hela kroppen en utmaning samt ett rus av endorfiner från en energigivande miljö. 

 

Du sätter själv gränsen beroende på träningsvana, men här får alla en utmaning – nybörjare som mycket vältränad.

Pulshöjande utan redskap

Tillsammans med peppande träningskompisar tränar vi både styrka och kondition i skogens varierande och pulshöjande natur. 

 

Vi använder inga andra redskap än vår egna kroppsvikt samt varandras motstånd och tyngd.

WOD Teknik

På WorkOutDoor TEKNIK jobbar vi med en lägre pulsnivå och nästan inga löpsträckor. 

 

Vi fokuserar på styrka och jobbar oss upp i ”värmande puls” utan att nå högintensiva nivåer.

 

Om du behöver hålla nere pulsen av olika anledningar eller vill välja bort löpningen p.g.a. skada, alternativt vill ha en lugnare start innan du kör mer intensiva pass är detta träningen för dig!

 

LunchträninG - Mixpass!

Vi fortsätter våra populära lunchpass i Älvsjöskogen för alla som vill ha en riktigt skön lunchpaus på tisdagar mellan kl 11.30 – 12.30 under 10 veckor med start 11/1 2022. Passen är öppna för alla över 18 år, tjejer och killar, alla är välkomna! Under 60 minuter rör vi oss runt på Älvsjöskogens stigar med stopp för styrka och rörlighetsträning. En och annan backe besöker vi också för att ge hjärtat extra mycket kärlek!

Ingen föranmälan krävs till passen, du tränar med våra klippkort och terminskort (ALL-IN, WorkOutDoor).

Workoutdoor träningskort

SBN

5-kort

850.-

SBN

10-kort

1595.-

Termin

WorkOutdoor

2990.-

Termin

ALL-IN

3990.-

frågor om Workoutdoor

Vi samlas vid Älvsjö Gamla IP för att sedan röra oss runt i skogen och längs med löparspåret, vi håller även till på fotbollsplanen. Passens längd är ca 70 min. Vårtermingn 2022 pågår från 10/1 till 26/6.

  • Tisdagar 19.30 – 20.40
  • Torsdagar 18.15 – 19.25
  • Lördagar 10.00 – 11.10
  • Söndagar 16.30 – 17.40

Vi samlas vid Källbrinks IP för att sedan röra oss runt i skogen och längs med löparspåret. Passens längd är ca 70 min. Vårterminen 2022 pågår från 10/1 till 26/6.

  • Måndagar 19.30 – 20.40
  • Onsdagar 19.30 – 20.40

Vi samlas vid Älvsjö Gamla IP för att sedan röra oss runt i skogen och längs med löparspåret, vi håller även till på fotbollsplanen. Passens längd är ca 70 min. Vårterminen 2022 pågår från 10/1 till 26/6.

  • Tisdagar 18.15 – 19.15 i Älvsjöskogen
  • Torsdagar 19.30 – 20.30 i Älvsjöskogen

Till våra WorkOutDoor-pass krävs ingen förbokning. Du får dock gärna boka in dig så underlättar det för instruktören vid registrering på plats. Skulle du utebli från ett bokat pass så dras inget på ditt ev klippkort.

Du behöver ett mindre liggunderlag då vi gör en hel del övningar på marken. Vi har tagit fram ett smidigt som passar bra att förvara i ryggsäcken. Du kan beställa det i vår Webshop så tar vi med det till nästa pass.

Hittar du inte svaret på din fråga? Skicka den i ett mail till oss så får du svar inom kort!

Vad våra Kunder säger

"Med ett härligt träningsgäng och de bästa instruktörerna är träningen inte längre ett jobbigt måste - utan ett måste för att jag ska må bra. Att dessutom träna utomhus och under varje pass få en ordentlig genomkörare för kroppen är helt fantastiskt!"
Erika
"Älskar denna träning. Mycket bra upplägg och man känner sig stärkt av både träningen o luften. Tränarna är toppen skall tilläggas"
Katarina
"Bästa träningen jag har provat på! Så roligt med all variation och just att det hålls utomhus med fantastiska coacher i spetsen"
Veronica
"Att komma tillbaka efter nästan två års uppehåll och mötas av en tränare som minns vad man heter - och som kramar en. 40 år som soffpotatis, men till slut hamnade jag rätt och plötsligt sprang jag Midnattsloppet på en timme. Träningsglädje i sin allra finaste form - det är Strong by Nature."
Annika