Close

WodCamp -

EN LIVSSTILSRESA DÄR DU FÅR TANKA ENERGI

Nu är det dags för WodCamp!

StrongByNature arrangerar nu för femte och sjätte gången den populära träningsresan WodCamp! Hösten 2020 kör vi två resor till Dalarna och de underbara miljöerna i Skeberg utanför Leksand. Resorna är som vanligt fyllda med fantastiska dagar med gemenskap, upplevelser, reflektion, svett, skratt, puls, god mat, nya kunskaper och stunder av lugn tillsammans.

En resa som ger dig !

Självklart blir det mycket träning – WorkOutDoor, lugnare Soma-pass, styrka och massor av andra spännande saker!

Redskapspass – Soma Move – Traillöpning – Vandring – BootCampbana – Mindfulness – Rörlighet och stretch – Intervallträning

Fokus på skön LIVSSTIL

En helg som ger dig en energiboost vad gäller både träning, kost och återhämtning – allt i underbara miljöer.

Träning UTOMHUS

Träningspass utomhus i den fantastiska miljön som Skebergs skogar erbjuder med böljande berg, tystnad och magiska natur. 

woods2x

Träning för ALLA

WodCamp innehåller en härlig blandning av styrka, puls och mental träning.

Mat som inspirerar

Föregående
Nästa

Maten är för mig en enormt viktig del av WodCamp. Vi serverar vegetarisk kost med grunden i våra egna råvaror från Backens Trädgård. Vi skördar på gården i Skeberg och maten lagas på plats under resan. Tanken med maten är viktig – både i teori och praktik. Självklart följer alla recepten med dig hem efter resan!

Anna Swedrup

Grundare StrongByNature

Boende

Vi bor i ett hus vid den vackra sjön Molnbyggen. Vi har eget kök, matplats för alla deltagare och skön häng-area med soffa och öppen spis. Du kan välja på dubbelrum eller enkelrum (begränsat antal, först till kvarn gäller). Alla rum har egen WC med dusch.

Datum

WodCamp #5, fredag 11/9 - söndag 13/9.
WodCamp #6, fredag 18/9 - söndag 20/9.

FAQ

Vanliga frågor om WodCamp

Träningspassen hålls i skogarna kring Skebergs byar där vi rör oss runt i den rofyllda och magiska naturen. Vi kör även pass inomhus i en vacker paviljong precis vid stranden med underbar utsikt över sjön Molnbyggen.

Vid bokning kan du boka upp till fyra platser. Maila omgående namnen på alla deltagare till info@strongbynature .se. Resterande betalning sker sedan av varje deltagare var för sig, man får personliga kvitton. 

Resan till Leksand sker på egen hand. Från Stockholm tar det ca 3tim. Samåkning är en framgång! Kommer du med tåg så hämtar vi dig vid stationen. 

Resan kostar 3995kr. Vid bokning betalas en anmälningsavgift på 500kr. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast den 5:e augusti 2020. Har du under VT2020 eller HT2020 ett träningskort ”Termin ALL-IN” får du 200kr rabatt på din resa. 

Anmälan är bindande vilket innebär att anmälningsavgiften inte betalas tillbaka vid avbokning när den än skulle ske. Mot läkarintyg kan resan avbokas enligt följande: Om avbokning sker med mindre än fyra men mer än två veckor kvar före resans start, betalas 50% av summan tillbaks om platsen inte ersätts. Med mindre än två veckor kvar före resans start, betalas 0% tillbaka om inte platsen ersätts. StrongByNature har rätt att ställa in resan vid för få deltagare, i detta fall återbetalas hela summan som erlagts av deltagare.

Boka din plats

WodCamP#5

3995.-

WodCamp#5
11-13/9
2020

WodCamp#6

3995.-

WodCamp#6
18-20/9
2020