Close

En livsstilsresa du inte får missa!

StrongByNatures egen träningsresa WodCamp ger dig en upplevelse där du blir fulltankad med energi! Följ med oss till fantastiska Dalarna och de underbara miljöerna i Skeberg utanför Leksand. 

Vi erbjuder dig dagar med gemenskap, upplevelser, reflektion, svett, skratt, puls, god mat och stunder av lugn tillsammans. En resa med en skön LIVSSTIL som grund!

WodCamp#4 hålls 13-15/9 2019.

Föregående
Nästa

Träning som passar alla

Självklart blir det mycket träning – WorkOutDoor, lugnare Soma-pass, styrka och massor av annan spännande träning. 

Träningspassen hålls i skogarna kring Skebergs byar där vi rör oss runt i den rofyllda och magiska naturen. Vi kör även pass inomhus i en vacker paviljong precis vid stranden med underbar utsikt över sjön Molnbyggen.

Föregående
Nästa

Fantastisk mat som inspirerar

Kost är en stor del i våra liv och självklart är maten i centrum under resan. Vi skördar och lagar mat av färska råvaror från StrongByNatures egna Backens Trädgård som ligger i närheten. 

 

Du får massor med tips och råd om kost som gör matlagningen ny och spännande när du kommer hem. Självklart får du alla recepten med dig efter resan.

 

 

vid Molnbyggens strand

Vi bor i ett hus vid den vackra sjön Molnbyggen. Vi har eget kök, matplats för alla deltagare och skön hängarea med soffa och öppen spis. Du kan välja på dubbelrum eller enkelrum (begränsat antal). Alla rum har egen WC med dusch.

WodCamp#4

WodCamP

3495.-

WodCamp#4 hålls 13-15/9 2019