Close

WodCamp - Svett Skratt Puls    Livsstil

EN TRÄNINGSRESA DÄR DU FÅR TANKA ENERGI

Nu är det ÄNTLIGEN dags för WodCamp!

StrongByNature arrangerar nu för sjätte gången den populära träningsresan WodCamp! Våren 2022 kör vi en resa till Dalarna och de underbara miljöerna i Skeberg utanför Leksand. Resan är som vanligt fyllda med fantastiska dagar med gemenskap, upplevelser, reflektion, svett, skratt, puls, god mat, nya kunskaper och stunder av lugn tillsammans.

En resa som ger dig energi !

En resa med mycket träning – WorkOutDoor, lugnare pass, styrka och massor av andra spännande saker!

Redskapspass – Yoga – Trail – Vandring – BootCamp – SoulWork – Intervaller – Soma Move

Fokus på skön LIVSSTIL

En helg som ger dig en energiboost vad gäller både träning, kost och återhämtning – allt i underbara miljöer.

Träning UTOMHUS

Träningspass utomhus i den fantastiska miljön som Skebergs skogar erbjuder med böljande berg, tystnad och magiska natur. 

woods2x

Träning för ALLA

WodCamp innehåller en härlig blandning av styrka, puls och mental träning.

Mat som inspirerar

Föregående
Nästa

Maten är för mig en enormt viktig del av WodCamp. Vi serverar vegetarisk kost med grunden i ekologiska råvaror. Vi skördar på gården i Skeberg och maten lagas på plats under resan. Tanken med maten är viktig – både i teori och praktik. Självklart följer alla recepten med dig hem efter resan!

Anna Swedrup

Grundare StrongByNature

Boende

Vi bor i ett hus vid den vackra sjön Molnbyggen. Vi har eget kök, matplats för alla deltagare och skön häng-area med soffa och öppen spis. Du kan välja på dubbelrum eller enkelrum (begränsat antal, först till kvarn gäller). Alla rum har egen WC med dusch.

Datum

WodCamp #6, fredag 6/5 - söndag 8/5.

FAQ

Vanliga frågor om WodCamp

Träningspassen hålls i skogarna kring Skebergs byar där vi rör oss runt i den rofyllda och magiska naturen. Vi kör även pass inomhus i en vacker paviljong precis vid stranden med underbar utsikt över sjön Molnbyggen.

Vid bokning kan du boka upp till två platser. Om du bokar för fler – maila omgående namnen på deltagarna till info@strongbynature .se. Resterande betalning sker sedan av varje deltagare var för sig, man får personliga kvitton. 

Resan till Leksand sker på egen hand. Från Stockholm tar det ca 4tim. Samåkning är en framgång! Kommer du med tåg så hämtar vi dig vid stationen. 

Resan kostar 4500kr. Vid bokningstillfället betalas en anmälningsavgift på 500kr. Resterande belopp skall vara oss tillhanda senast den 8:e april 2022. 

Anmälan är bindande vilket innebär att anmälningsavgiften inte betalas tillbaka vid avbokning när den än skulle ske. Deltagaren försäkrar att den mottagit vaccin mot Covid-19 senast två veckor före resans start.

Slutbetalning av resan skall vara StrongByNature tillhanda senast den 8 april 2022.

Avbokning av plats utan läkarintyg kan ske fram till fem veckor före resans start. Därefter mot läkarintyg fram till startdatum med full återbetalning (bortsett från anmälningsavgiften).

StrongByNature förbehåller sig rätten att ställa in resan om:

  • – Deltagarantalet understiger 15 personer.
  • – Pandemirestriktioner resulterar i att resan ej kan genomföras.
  • – Misstanke om smitta eller sjukdom hos arrangören.

För att delta på resan krävs att du har vaccinerat dig mot Covid-19 senast två veckor före resans start.

Genomförande av arrangemanget förutsätter att alla deltagare är vaccinerade och kommer att följa gällande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Boka din plats

WodCamP#5

4500.-

WodCamp#5
17-19/9
2021