Close

Personlig Träning

Personlig Träning

Med personlig träning får du som vill träna på egen hand skräddarsydda träningsprogram som är helt anpassade för att du ska nå ända fram. 

 

Om dina mål är att förbättra din hälsa, bli starkare, snabbare i löparspåret eller gå ner i vikt spelar ingen roll – med personlig träning och individuell coaching får du samma peppande vägledning för att orka det där extra som gör att du når dina mål. 

 

Vill du ha tips och råd om kostens betydelse för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning rekommenderar vi vår Kostrådgivning med PT-pass!

WorkOutdoor-PT

Personlig träning utomhus med den egna kroppen som redskap. Vi använder naturen som inspirerande träningslokal och tränar både styrka och kondition. 

 

Med utmaningar som passar dina egna förutsättningar får du effektiva träningsprogram att köra i naturens egna gym samt peppande coaching för att orka de där extra procenten för bästa resultat!

 

Vill du träna tillsammans med en vän är det både ett effektivt och roligt sätt att träna på. Ni får båda personlig coaching och gör även övningar tillsammans där ni använder varandras vikt och motstånd som extra utmaning.

StarkMamma-PT

Personlig träning för nyblivna mammor som passar dig som vill träna på egen hand tillsammans med din bebis i vagnen. Ett effektivt och säkert sätt att hitta tillbaka till en stark kropp efter graviditeten.

 

Individuell coaching med ett anpassat träningsprogram där vi blandar styrka och kondition och fokuserar på dina speciella behov.

 

Du får den bästa vägledningen och hjälpen för att komma tillbaka, eller hitta den nya goda hälsan och styrkan.

Personlig träning

Personlig träning

795.-

1 Pass

Personlig träning

6995.-

1o Pass

Personlig träning

3695.-

5 pass

frågor om Personlig träning

Träningspassen hålls i Älvsjöskogen eller vid Källbrinks IP i Huddinge.

PT-passens längd är 60 minuter.

Du bokar ditt pass på samma ställe där du registrerar dig för köp av träningskortet/passet.

Kontakta oss om ni är två personer som vill köpa PT-DUO och träna tillsammans.

Hittar du inte svaret på din fråga? Skicka den i ett mail till oss så får du svar inom kort!