Close

Mammaträning

Starta din Mammaträning

Nu kör vi igång den nittonde (!) terminen av vår uppskattade mammaträning! Du får coachning av utbildade instruktörer med lång erfarenhet inom mammaträning som guidar dig till en stark start efter förlossningen.

 

Träningen passar alla vare sig du har tränat mycket eller lite, fött med kejsarsnitt eller haft problem med bäckenet under graviditeten. Passen innehåller givetvis mycket svett, puls, skratt och pepp från bästa träningskompisarna!

 

Om du inte har kört mammaträning tidigare rekommenderar vi att du börjar med StarkaMammor BAS, efter det kan du fortsätta med StarkaMammor.

 

Höstterminen startar den 19:e augusti 2019.

 

Naturligtvis har vi även personlig träning för dig som mamma – StarkMamma PT, läs mer om den under Personlig Träning.

StarkaMammor BAS

- Starten på din mammaträning

Under fyra veckor med två träningspass i veckan kör vi fokus på att hitta rätt aktivering i framför allt bål och bäckenbotten. Vi arbetar även med styrka för hela kroppen för att lära in rätt teknik i övriga muskelgrupper vilket ger dig möjligheten att ta träningen till nästa nivå.

 

När vi tränar utomhus ligger din bebis kvar i vagnen, på filt bredvid eller i sele på mage/rygg för alternativa övningar.

 

Efter fyra veckors grundträning är du redo för att träna vidare med gruppen StarkaMammor som kör utomhuspass ända fram till 12e december 2019.

 

Du kan när som helst hoppa på våra BAS-klasser, det startar nya klasser var 4:e vecka. De första klasserna börjar vecka 35 både i Älvsjö och Källbrink, nästa startar v39 och v43.

 

Passen hålls i Älvsjöskogen 9.30 – 10.30, tisdagar och torsdagar. I Källbrink hålls passen 9.30 – 10.30, måndagar och onsdagar.

StarkaMammor

- När det är dags att ta din mammaträning vidare ytterligare ett steg

StarkaMammor passar dig som har återfått bålstabiliteten efter förlossningen, antingen genom att delta i StarkaMammor BAS eller genom att träna på egen hand, och som nu ytterligare vill förbättra både styrka och kondition.

 

I StarkaMammor lägger vi in mer högintensiv träning och kör en hel del intervallträning. I oslagbara träningslokaler utomhus och tillsammans med de bästa träningskompisarna kan du träna tillsammans med din bebis i vagnen eller på filt i gräset.

 

Passen hålls i Älvsjöskogen 10.45 – 11.45, tisdagar och torsdagar med start den 20:e augusti 2019. OBS – är du nybliven mamma bör du börja med StarkaMammor BAS!

Starkamammor träningskort

SBN

5-kort

850.-

 • 5 träningspass
 • Gäller ALLA träningsformer
 • Rabatt på massage

SBN

10-kort

1595.-

 • 10 träningspass
 • Gäller ALLA träningsformer
 • Rabatt på massage

Termin

mamma

2890.-

 • Gäller hela terminen för all mammaträning
 • Rabatt på massage
 • Rabatt på PT-pass

Termin

ALL-IN

3990.-

 • Gäller hela terminen
 • > 100 träningspass
 • WorkOutDoor
 • WorkOutDoor Teknik
 • Soma Move
 • Mammaträning
 • Rabatt på massage
 • Rabatt på PT-pass

StarkaMammor Minigrupp

Mammaträning inomhus i små grupper erbjuder vi under vinterns kallaste månader januari – mars. I grupperna är det max fyra Mammor med bebis vilket självklart ger möjlighet till mycket individuell coaching.

 

Vi jobbar i det första steget efter graviditeten med att hitta kontakten med musklerna på rätt sätt och i rätt takt. 

 

Vi fokuserar mycket på bålen för att komma tillbaka till den rätta tyngdpunkten i hållningen för att sedan kunna ta träningen vidare till nästa nivå. Även styrka för övriga kroppen tränas.

Varje minigrupper kör två pass i veckan under fyra veckor i vår lokal i Älvsjö.

Vad våra Kunder säger

"Mammaträningen blev startskottet för att komma igång efter graviditeten"
Anna
"Jag har tränat med Starka Mammor. För mig har det varit det bästa med min mammaledighet! Träning som hjälper mig få tillbaka min kropp och bli en stark mamma och variationen i passen har gjort träningen både rolig och jobbig. Att träna utomhus i alla väder har varit otroligt skönt, att få frisk luft och att få njuta av skogen. Sen att jag har fått nya vänner och skrattat på varje pass är en extra bra bonus! Och allt detta medans min bebis har sovit i vagnen! Så jag kan verkligen rekommendera att träna med StrongByNature!"
Johanna
"Mammaträningen har gett mig så mycket. En starkare mammakropp, träningsglädje men framförallt har det lett till insikten att jag vill fortsätta ha träning som en del av mitt liv framöver"
Kristina
"Riktigt bra träning för kroppen, skönt att få tillbaka styrkan efter graviditeten! Härligt att köra utomhus i friska luften och riktigt härliga coacher"
Angelica

Frågor om StarkaMammor

Vi samlas vid Älvsjö Gamla IP för att sedan röra oss längs med löparspåret, vi håller även till på fotbollsplanen. Passens längd är ca 60 min.

 • Tisdagar 10.45 – 11.45
 • Torsdagar 10.45 – 11.45

Vårterminen pågår mellan den 12 mars och 11 juni 2019.

Nejdå, du kan börja när som helst under terminen.

Alla våra mammaträningspass, oavsett om du går MiniGrupp, BAS eller StarkaMammor, är 60min. Passen avslutas med en kortare stretch.

StarkaMammor tränar i Älvsjöskogen, samling vid Älvsjö Gamla IP.

Du behöver ett mindre liggunderlag då vi gör en hel del övningar på marken. Vi har tagit fram ett smidigt som passar bra att förvara under vagnen. Du kan beställa det i vår Webshop så tar vi med det till nästa pass.

Du som vill kunna välja mellan extra många träningstillfällen kan uppgradera ditt terminskort för StarkaMammor till KOMBOKORTET så du kan träna både StarkaMammor på dagtid och WorkOutDoor på kvällstid och helger.

Om du pga sjukdom skulle missa något av StarkaMammor BAS-passen är du välkommen att ta igen den gången på StarkaMammor.

Hittar du inte svaret på din fråga? Skicka den i ett mail till oss så får du svar inom kort!