WorkOutDoor ONLINE

WorkOutDoor®-OnLine

- Träna WorkOutDoor när och var det passar dig!

 

Gymmet bakom huset, utanför dörren, runt hörnet - tränar du utomhus krävs inga gymkort och du har tillgång till lokalerna dygnet runt var du än är. Med WorkOutDoor@-ONLINE kan du träna när och var det passar dig.

WorkOutDoor är en blandning av styrka och kondition och tar dig ut i naturen för ett träningspass i världens bästa lokaler. Med vår ONLINE-träning sätter du själv ribban med antal repetitioner/set och variant på övning och du kan träna med mobilen som instruktör. I ONLINE får du tillgång till filmer som tydligt visar olika utföranden på övningarna för att de ska fungera för alla oavsett nivå. Vår kompletterande coaching hjälper dig att hitta den bästa tekniken i övningarna.

 

WorkOutDoor ONLINE ger dig:

  • Frihet att kunna träna när och var det passar just dig
  • Tillgång till fyra filmer/månad med övningar för kompletta träningspass
  • Bonuspass med ytterligare utmaningar, t.ex extra magövningar, duopass eller cardio-tips
  • Coaching och möjlighet att ställa frågor i vårt forum
  • PDF med förslag på upplägg, set och repetitioner 

 

Varje instruktionsfilm är 5-7min lång och motsvarar ett träningspass på 45-60min. I vår Facebook-grupp för ONLINE kan du ställa frågor och få coachning så du får ut ännu mer av din träning. Träningsteknik har alltid varit en av våra största prioriteringar - med ONLINE kan vi guida dig för att du ska få fram det bästa av din träning och minimera risken för skador. Att kunna träna när det passar en själv ger stor frihet att få till en bra träningsrutin.

Ta med dig träningen i sommar!

Prova på
149.-
Prova ONLINE i en månad
Halvår
695.-
All-in WorkOutDoor

ONLINE S1

ONLINE S2