Vad våra kunder säger

Vad våra kunder säger

 

Johanna - BootCamp, Starka Mammor

"Jag har tränat en termin BootCamp och en termin Starka Mammor. För mig har det varit det bästa med min mammaledighet! Träning som hjälper mig få tillbaka min kropp och bli en stark mamma och variationen i passen har gjort träningen både rolig och jobbig. Att träna utomhus i alla väder har varit otroligt skönt, att få frisk luft och att få njuta av skogen. Sen att jag har fått nya vänner och skrattat på varje pass är en extra bra bonus! Och allt detta medans min bebis har sovit i vagnen! Så jag kan verkligen rekommendera att träna med StrongByNature!" 

 

Jennie - OutDoor

"Mitt första OutDoor-pass var en regnig novemberkväll med temperaturen runt nollan. Nu, ett halvår senare, har jag gjort 25 pass och kan inte nog se fram emot nästa säsong. Att komma ut i friska luften och träna med Anna är precis vad jag som stressad trebarns-mamma behöver efter långa dagar inne på kontoret."

 

Lisa - BootCamp

"Mammaträningen har gett mig så mycket. En starkare mammakropp, träningsglädje men framförallt har det lett till insikten att jag vill fortsätta ha träning som en del av mitt liv framöver då jag mår så bra av det på många sätt. Värdefullt! Att vara ute i naturen med sitt barn och träna med sin kropp som redskap, tillsammans med andra kämpande och glada mammor och med en så positiv och entusiastisk tränare som Anna är en riktigt lyckad kombination. Att det är en så avslappnad stämning gör det hela ännu mera roligt. Självklart kommer jag fortsätta med Starka Mammor och OutDoor nästa termin."

 

Anna - BootCamp, Starka Mammor, OutDoor

"Efter min graviditet kom jag inte riktigt igång med träningen som jag önskade och när en granne tipsade mig om att hon sett ett glatt gäng mammor med barnvagn som tränade i Älvsjöskogen blev jag jättenyfiken. Våren 2012 började jag på StarkaMammor Bootcamp och till en början var det bara svårt att stå i plankan i några sek, göra fem armhävningar och att dra barnvagnen genom Älvsjöskogens branta backar men sakta och säkert kom styrkan och orken tillbaka. Wow vilken känsla:) Varje träningstillfälle gav en kick och även om det ibland var grymt jobbigt förgylldes träningen med glada hejarop både ifrån Anna och det härliga mammagänget. Icke att förglömma de härliga guldklimparna som ifrån vagnarna då och då gav ifrån sig härliga vrål:) BootCamp blev mitt startskott för att komma igång med träningen igen efter graviditeteten och jag fortsatte sen att träna med Starka Mammor och nu förgyller jag min träning med OutDoor-pass. Det finns inget bättre än att efter jobbet och hämtningar av barn på dagis ge sig ut till skogen för att träna kropp och själ. Det ger så mycket vardagsenergi:)." 

 

Martina - OutDoor PT

"Jag har tränat för Anna med start under vinterhalvåret 2012 och det har varit hur bra som helst för mig. Då jag har ett "varannan-vecka-liv" och svårt att få till det med fasta tider har PT-timmar varit bästa alternativet för mig. Dessutom; motion och frisk luft samtidigt - bästa kombon! Anna är mycket lyhörd för önskemål och målsättning och har en bra känsla för just det du behöver men som du kanske inte vet om (än). Att hon dessutom är (förutom stenhård tränare) en supertrevlig och rolig person att vara med gör inte saken sämre. Ser fram emot ett starkt träningshalvår höst och vinter 2013." 

 

Eva - BootCamp, Starka Mammor, OutDoor

"BootCamp, Starka Mammor och OutDoor betyder massor för mig. Trodde aldrig jag skulle få se mig själv gå ut och träna i minusgrader och "drunkna" i snö när man gör plankan eller andra övningar. Den här sortens träning har passat mig som handen i handsken och det på grund av gemenskapen, gruppträning och det som är så roligt är att man använder egna kroppen som redskap och få vara ute i friska luften. Och dessutom har vi j-t roligt med mycket skratt. Men framför allt har Anna funnits där och peppat oss och nött med oss. Hon gör träningarna roliga och tror mer på oss än vad vi själva gör. :-) Att träna har aldrig varit så roligt som nu!!! Tack för allt!"