BootCamp

BootCamp 

- Kom tillbaka på rätt sätt och i rätt takt efter förlossningen!

Nu kör vi igång den fjortonde terminen av den uppskattade BootCamp-träningen! Vi blandar styrke- och konditionsträning på ett varierat sätt och finner glädjen i att hitta den nya starka och funktionella kroppen. Under graviditeten utsätts kroppen för stora förändringar och påfrestningar. För att komma tillbaka till en stark kropp är det viktigt att man tränar på rätt sätt, rätt ordning och i rätt takt.

 • Passen passar alla vare sig du har tränat mycket eller lite, fött med kejsarsnitt eller haft problem med bäckenet under graviditeten.
 • Vi fokuserar mycket av träningen på kontakten med de inre magmusklerna men tränar även styrka för övriga kroppen samt kondition för att öka flåset.
 • Passen innehåller givetvis mycket svett, puls, skratt och pepp från bästa träningskompisarna!
 • Våra instruktörer är specialutbildade inom mammaträning och vägleder dig på bästa sätt efter dina förutsättningar.
 • Du behöver inte vara med från terminsstart, välkommen att hoppa på träningen när du och din bebis är redo.

Det finns i år två olika träningsställen, Älvsjöskogen och Källbrinks IP i Huddinge. Det går bra att gästspela på båda ställena och tanken är att man tränar två gånger i veckan med minst en dag emellan så kroppen hinner återhämta sig. Vill man nöja sig med ett träningstillfälle per vecka eller efter ett par veckor lägga till ett tredje går givetvis det också bra.

 

 

BootCamp - Vårterminen 2018

Vårterminen pågår mellan 9 april och 26 juni 2018.

 • Älvsjöskogen - Tisdagar och Torsdagar, 9.30 - 10.30, samling vid de röda stugorna och gräsplanen på Älvsjö Gamla IP, Älvsjö

 • Huddinge - Måndagar och Onsdagar, 9.30 - 10.30, samling vid Tennishallens parkeringen, Källbrinks IP, vackra skogar som ligger 10 minuters promenad från centrum

Det är inget krav att vara med från terminsstart utan det går bra att hoppa på träningen under terminen. Generellt sätt brukar man säga att kroppen är redo efter ca 6-8 veckor efter förlossningen, men det kan givetvis variera. Hör efter med din barnmorska vid efterkontrollen, hon ger dig grönt ljus för träning. Vill du träna i mindre grupp/inomhus, se nedan för Minigrupp Mamma Steg 1. 

Passens längd är ca 60 min inkl kortare stretch.

 För kortköp: WEBSHOP - klicka här

 

Minigrupp Mamma Steg 1 - VT2018

Liten grupp om fyra Mammor med bebis, två pass i veckan under fyra veckor där vi tränar inomhus i vår lokal i Älvsjö, Hakeskyttvägen 19. Vi jobbar i det första steget efter graviditet med att hitta kontakten med musklerna på rätt sätt i rätt takt. Vi fokuserar mycket på bålen för att komma tillbaka till den rätta tyngdpunkten i hållningen för att kunna ta träningen till nästa nivå. Passar dig som vill träna i en mindre grupp med chans till mer individuell coachning. Även styrka för övriga kroppen tränas. Pris för hela kursen: 1495kr.

Grupp 1E: 7, 9, 14,16, 21, 23, 28 och 30 maj kl 11.00 - 12.00

För bokning: WEBSHOP - klicka här

Bebisar är varmt välkomna på alla Minigrupperna

 

 • Priser och Anmälan

  För BootCamp kan du välja mellan följande träningskort:

  • 5 pass: 690 kr
  • 10 pass: 1190 kr
  • Terminskort VT18: 1890 kr (med terminskortet tränar du obegränsat antal pass under terminen!)

  Du köper träningskorten i vår Webshop. Anmäl dig via mail: info@strongbynature.se. Efter anmälan har du alltid en plats på passen.Med din anmälan godkänner du StrongByNatures träningsvillkor.

 •